Reserveren

Leest u alstublieft goed de onderstaande algemene voorwaarden.

U bent definitief aangemeld zodra u van ons een schriftelijke bevestiging via email heeft ontvangen! Wij zijn telefonisch niet bereikbaar..

Wij slaan geen prive gegevens van onze klanten op, we verwijderen alle gegevens na de activiteit

        “Corona regels” tijdens  de Rondvaarten.

 1. Houdt u minimaal 1,5 afstand tot anderen. Tenzij dit mensen zijn uit uw eigen gezin die onder 1 dak mogen   Dit geldt ook tijdens het aan- en van boord gaan.
 2. Bent u ziek of verkouden, meldt u dan af via info@defestijn.nl . Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.
 3. Aanmelden kan uitsluitend via het reserveringsformulier op de website. Denkt u eraan dat u zelf moet beoordelen of u als groepje bij elkaar mag staan. Dus uitsluitend mensen die onder 1 dak mogen leven.
 4. U kunt alleen aanmelden als groepje, u weet zelf of u bij elkaar mag staan. Individuen kunnen we voorlopig vanwege de ruimte aan boord jammer genoeg niet toelaten.
 5. Kaartjes afhalen en afrekenen bij de kiosk bij de vertrekplaats in de haven. U kunt alleen contant betalen.
 6. U betaalt voor het aantal personen dat u heeft aanmeldt. Mocht er iemand ziek worden of om een andere reden afwezig zijn, meldt u dit dan tijdig via info@defestijn.nl. We kunnen dan nog proberen om anderen mee te nemen en u voorkomt hiermee dat u moet betalen voor iemand die er niet is.
 7. Blijft u aan boord op uw plaats, het is niet toegestaan om rond te lopen, dit geldt ook voor de kinderen. Er zijn op het dek merktekens aangegeven zodat u de afstand zelf in de gaten kunt houden.
 8. De wc’s zijn te gebruiken, deze worden na elke afvaart gedesinfecteerd. Maar houdt u zich bij het in – en uitgaan van de wc aan de 1.5 m afstand.
 9. Kinderwagens en rolstoelen kunnen vanwege de ruimte niet mee aan boord, een baby in een draagzak mag gratis mee. Wel aanmelden via het, formulier, anders moet u betalen!!!
 10. U kunt aan boord een verrekijker huren, deze worden na elke vaart gedesinfecteerd.
 11. De kantine is gesloten omdat we afstand van 1,5 m niet kunnen garanderen. Wel kunt u boven aan dek wat te drinken kopen. Eigen eten en drinken meenemen aan boord is niet toegestaan.
 12. Voorlopig mogen er per afvaart slechts ca 30 a 35 personen meevaren.
 13. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging via email, pas als u deze heeft ontvangen is het zeker dat u mee kunt varen.
 14. Honden zijn aan boord niet toegestaan.
 15. Het aanmelden kost door al deze regels waarschijnlijk wat meer tijd dan gewoonlijk. Zorgt u er aub voor dat u minimaal 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig bent. Te laat komen kan betekenen dat u niet mee kunt. Houdt u ook bij het afrekenen/aanmelden  minimaal  1,5 m afstand.
 16. Omdat we meer tijd nodig hebben nemen we, als er meerdere afvaarten zijn, een extra half uur tijd.

We weten dat het lastig is om al deze regels na te leven. Toch kan het niet anders, dit is voor ons ook moeilijk, we kunnen veel minder mensen meenemen dan normaal. We hopen dat we op uw begrip en medewerking kunnen rekenen.

 

honden-verboden-7010

Reserveringsformulier

Naam: *

Telefoonnummer: *

E-mailadres: *

Ik wens te reserveren:

Rondvaart

Aantal volwassenen: *

Aantal kinderen (t/m 12 jr.): *

Baby mee in draagzak (gratis).

Datum: *

Tijdstip: *

* Ik bevestig dat ik de voorwaarden heb gelezen en ga hiermee akkoord.

* Hierbij bevestig ik dat de aangemelde groep bij elkaar mag staan en dus onder één dak woont, zie de Coronaregels.