Reserveren

Leest u alstublieft goed de onderstaande algemene voorwaarden.

U bent definitief aangemeld zodra u van ons een schriftelijke bevestiging via email heeft ontvangen! Wij zijn telefonisch niet bereikbaar.

Wij slaan geen privé gegevens van onze klanten op, we verwijderen alle gegevens na de activiteit.

“Corona-regels” tijdens de Rondvaarten.

 1. Houdt u minimaal 1,5m afstand tot anderen. Tenzij dit mensen zijn uit uw eigen gezin die onder 1 dak mogen. Dit geldt ook tijdens het aan- en van boord gaan.
 2. Bent u ziek of verkouden, meldt u dan af via info@defestijn.nl. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.
 3. Aanmelden kan uitsluitend via het reserveringsformulier op de website. Denkt u eraan dat u zelf moet beoordelen of u als groepje bij elkaar mag staan. Dus uitsluitend mensen die onder 1 dak mogen leven.
 4. Kaartjes afhalen en afrekenen bij de kiosk bij de vertrekplaats in de haven. Betaalt u a.u.b. met uw bankkaart en pincode.
 5. U betaalt voor het aantal personen dat u heeft aanmeldt. Mocht er iemand ziek worden of om een andere reden afwezig zijn, meldt u dit dan tijdig via info@defestijn.nl. We kunnen dan nog proberen om anderen mee te nemen en u voorkomt hiermee dat u moet betalen voor iemand die er niet is.
 6. Blijft u aan boord op uw plaats, het is niet toegestaan om rond te lopen, dit geldt ook voor de kinderen. Er zijn op het dek merktekens aangegeven zodat u de afstand zelf in de gaten kunt houden.
 7. De wc’s zijn te gebruiken, deze worden na elke afvaart gedesinfecteerd. Maar houdt u zich bij het in – en uitgaan van de wc aan de 1.5m afstand.
 8. Kinderwagens en rolstoelen kunnen vanwege de ruimte en de veiligheid niet mee aan boord. We kunnen niet assisteren bij het aan boord gaan en kunnen de afstand van 1,5 meter niet garanderen een baby in een draagzak mag gratis mee. Wel aanmelden via het formulier.
 9. U kunt aan boord een verrekijker huren, deze worden na elke vaart gedesinfecteerd.
 10. De kantine is gesloten omdat we afstand van 1,5m niet kunnen garanderen. Wel kunt u boven aan dek wat te drinken kopen. Eigen eten en drinken meenemen aan boord is niet toegestaan.
 11. Voorlopig mogen er per afvaart slechts 30 a 35 personen meevaren. We kunnen, vanwege de corona regels ongeveer 14 groepjes meenemen aan boord.
 12. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging via email, pas als u deze heeft ontvangen is het zeker dat u mee kunt varen.
 13. Honden zijn aan boord niet toegestaan.
 14. Het aanmelden kost door al deze regels waarschijnlijk wat meer tijd dan gewoonlijk. Zorgt u er a.u.b. voor dat u minimaal 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig bent. Te laat komen kan betekenen dat u niet mee kunt. Houdt u ook bij het afrekenen/aanmelden minimaal 1,5m afstand.
 15. Omdat we meer tijd nodig hebben nemen we, als er meerdere afvaarten zijn, een extra half uur tijd.

We weten dat het lastig is om al deze regels na te leven. Toch kan het niet anders, dit is voor ons ook moeilijk, we kunnen veel minder mensen meenemen dan normaal. We hopen dat we op uw begrip en medewerking kunnen rekenen.

 

honden-verboden-7010

Reserveringsformulier

Reserveer hier uw rondvaart naar de zeehondjes wanneer de Festijn weer vaart.

Naam: *

Telefoonnummer: *

E-mailadres: *

Ik wens te reserveren:

Rondvaart

Aantal volwassenen: *

Aantal kinderen (t/m 12 jr.): *

Baby mee in draagzak (gratis).

Datum: *

Tijdstip: *

* Ik bevestig dat ik de voorwaarden heb gelezen en ga hiermee akkoord.

* Hierbij bevestig ik dat de aangemelde groep bij elkaar mag staan en dus onder één dak woont, zie de Coronaregels.