Reserveren

Leest u alstublieft goed de onderstaande algemene voorwaarden.

U bent definitief aangemeld zodra u van ons een schriftelijke bevestiging via email heeft ontvangen! Wij zijn telefonisch niet bereikbaar..

Wij slaan geen prive gegevens van onze klanten op, we verwijderen alle gegevens na de activiteit

Algemene Voorwaarden

  • Zorgt U ervoor dat U minimaal 10 minuten voor vertrek aanwezig bent. Te laat komen kan betekenen dat de kaarten worden doorverkocht. Vertrekt U dus tijdig, op de website vindt U een routeplanner. Let op, er wordt in de haven van Breskens gewerkt. het kan dus zijn dat u wat extra tijd nodig heeft!!
  • Indien U zich heeft aangemeld voor een Rondvaart, kunt U de kaartjes afhalen bij de opstapplaats in de haven. U kunt bij ons niet met een betaalpas of creditcard betalen. Wel zit er in de directe omgeving, bij de supermarkt “de Plus” een geldautomaat.
  • Aanmelden zonder van tevoren te reserveren is, als er plaats is, mogelijk. Echter degenen die wel van tevoren hebben gereserveerd gaan uiteraard voor, immers vol is vol. Dus als u er zeker van wilt zijn dat u mee kunt, reserveert u dan vooraf, bij voorkeur via het formulier dat u vindt op de website.
  • Mocht er iets veranderen t.a.v. het aantal aangemelde personen of bent U verhinderd, geeft U dat dan z.s.m. aan ons door. U kunt dit aanpassen tot 24 uur voor vertrek van de vaart.  Zonder bericht komen met minder personen dan U heeft aangemeld kan betekenen dat U deze plaatsen moet betalen. Let op: wij reageren niet op SMS/Whatsapp berichten!
  • Indien een vaart vanwege het slechte weer, de wind, een defect of een andere reden niet door kan gaan dan hoort U dit z.s.m. van ons. In dat geval zijn er voor de deelnemers uiteraard geen kosten.
  • Het is, mede vanwege de veiligheid, niet toegestaan om zelf alcoholische dranken of drugs mee te nemen aan boord. Ook is het verboden om ergens op te klimmen, blijft u gewoon op het dek en houdt u uw kinderen goed in de gaten!
  • Op onze website vindt U een kaartje en een routeplanner.
  • Parkeren kunt U naast de opstapplaats in de West-/Handelshaven.
  • Vanwege de grote drukte mogen honden jammer genoeg niet meevaren.
  • Baby in een draagzak mag gratis mee, alleen als de baby ook echt gedurende de gehele vaartocht in de draagzak blijft!

Reserveringsformulier

Naam: *

Telefoonnummer: *

E-mailadres: *

Ik wens te reserveren:

Rondvaart

Aantal volwassenen: *

Aantal kinderen (t/m 12 jr.): *

Datum: *

Tijdstip: *

* Ik bevestig dat ik de voorwaarden heb gelezen en ga hiermee akkoord.

honden-verboden-7010