Rondvaarten naar de zeehondjes

Leuke en leerzame rondvaart over de Westerschelde op zoek naar de Zeehondjes, de vaartocht duurt ca. 1,5 uur.

Garanderen kunnen we uiteraard niets, maar de laatste jaren zien we tijdens elke rondvaart wel zeehondjes, soms bruinvissen en erg veel soorten (zee)vogels. Omdat de Zeehondjes beschermde dieren zijn moeten we een bepaalde afstand houden, we mogen en willen deze geweldige dieren natuurlijk niet storen.

Maar er is natuurlijk veel meer te zien. U krijgt ook uitleg over de natuur, de scheepvaart, de beloodsing, de Westerschelde, de visserij, enz. Omdat we meestal tijdens deze rondvaart tussen de zandbanken en de wal varen hebben we vrijwel nooit last van grote golven, mede daardoor is de vaartocht ook geschikt voor ouderen, gehandicapten en kinderen. Als we tijd genoeg hebben sluiten we de vaart af met een rondvaart door de haven van Breskens.

Mocht u een verrekijker hebben neemt u deze dan mee, eventueel kunt u er bij ons ook eentje huren voor € 3,00 per stuk. 

De prijzen voor de rondvaart zijn voor kinderen t/m 12 jaar € 14,00 p.p. en vanaf 13 jaar is het € 18,00 p.p.

Bekijk hier de actuele vaardagen en tijden. 

Klik hier om te reserveren

 

Ontdek meer…

Maak je bezoek aan de zeehondjes compleet door langs te gaan bij het Visserijmuseum. Leer over de geschiedenis van de visserij in Breskens maar ook van de andere Zeeuwse vissersdorpen. Ontdek welke bijzondere vangsten al gedaan zijn in Breskens en welke in Zeeuws-Vlaanderen te vinden zijn.

Meer informatie over het Visserijmuseum: www.museumbreskens.nl