Sportvissen op de Westerschelde

Sportvisvaarten organiseren we elk jaargetijde, behalve in de zomermaanden, we vertrekken om 08.00 en zijn terug om ca. 14.00 uur. Sportvissen is een erg leuke en gezellige activiteit, het varen op zich is al leuk en er is veel te zien op het water. De mensen zijn lekker buiten bezig en vermaken zich geweldig. Afhankelijk van het seizoen bestaat de vangst bestaat meestal uit tong, bot, wijting, schar, soms ook wat kabeljauw.

Sportvissen is een erg leuke activiteit tijdens een bedrijfs- of groepsuitje. De kantine is vlakbij en iemand die niet wil vissen kan zich ook uitstekend vermaken aan boord. Een sportvistocht duurt meestal 4 a 6 uur en is goed te combineren met een(gezamelijke) maaltijd aan boord of een ander activiteit zoals bv een “Rondvaart naar de Zeehondjes”.

Mensen die nog nooit of weinig vanaf een schip hebben gevist, krijgen van ons een duidelijke uitleg en worden, waar nodig “op weg geholpen”. Sportvissen is helemaal niet moeilijk, iedereen kan het, al is het wel eens lastig om in de harde stroom te vissen en is het goed uitgooien niet altijd gemakkelijk. Maar alles is te leren, tenslotte: “oefening baart kunst”. Het is gewoon leuk om eens een vis te vangen en deze mee te nemen naar huis, tenminste als de vis groot genoeg is.

Natuurlijk proberen we wel zo veel mogelijk te vangen! Sportvissen is met name erg leuk in de winterperiode. In deze periode varen we bijna elke dag en zijn de vangsten meestal ook goed. Op onze facebookpagina kunt u het laatste nieuws, de visvangsten, enz. volgen.

Mocht u zelf geen hengel hebben of niet weten wat u nodig heeft, dan kunt u alle materiaal aan boord huren/kopen. Uiteraard leggen we u uit hoe u het materiaal moet gebruiken. Moeilijk is het echt niet, het is gemakkelijk te leren voor iedereen!! Omdat het niet moeilijk is , is het ook snel leuk. U kunt bij ons niet terecht voor “wrakvissen” en “makreelvissen”. We gaan met ons schip voor anker.

Van 8.00 uur tot 14.00 uur is de prijs € 28,00 p.p. en van 8.00 uur tot 15.00 uur € 32,00 p.p.

Aankomende sportvisvaarten

DatumDagTijd Beschikbaarheid
najaar
28 septemberzaterdag08.00 tot 15.00 uur€ 32,00 p.p.VOL
26 oktoberzaterdag08.00 tot 15.00 uur€ 32,00 p.p.VOL
11 novembermaandag08.00 tot 14.00 uur€ 28,00 p.p.nog 23 personen
16 novemberzaterdag08.00 tot 15.00 uur€ 32,00 p.p.nog 05 personen